thuisinevenementen

Zo
17/09

'The Look of' Glitz & Glam - modekoopzondag

Zondag 17 september in Panningen: lifestyle event Glitz & Glam 2017!

Beleef Peel en Maas!

Panningen-centrum vormt op zondag 17 september het decor voor de 5e Glitz & Glam. Tussen 12.00 en 17.00 uur bruist Panningen van activiteit en positiviteit. De perfecte gelegenheid voor een sprankelend en niet-alledaags uitje, voor het hele gezin. Om 12.00 uur zal burgemeester Wilma Delissen dit evenement openen op het grote podium op de Markt.

  • Thema van deze jubileumeditie van Glitz & Glam is ‘The Look of Glitz & Glam.’ Na verschillende castings en voorrondes zijn er nog 9 dames die in de finale meedingen om The Look of Glitz & Glam te worden, het gezicht van Peel en Maas. Het gaat hier niet om de perfecte maten maar om enthousiasme en uitstraling. De jury bestaat uit: Nederland’s bekendste stylist Fred van Leer, model Floor Billekens, fotograaf Ad Verreijken en organisator Karin Jacobs. De finalistes worden gekleed en gestyled door ondernemingen uit Peel en Maas.
  • Op de Markt zijn spectaculaire modeshows. Ondernemers uit heel Peel en Maas tonen hier de nieuwste trends in kleding, kapsels, sieraden et cetera. Ook laten zij zien dat mode voor alle leeftijden is, dat iedereen ‘Glitz & Glam’ heeft. Mode beleven, dat is waar het om draait.
  • Bij alle horecagelegenheden en op het vernieuwde stuk Markt/Raadhuisstraat worden de smaakpapillen geprikkeld: ondernemers presenteren zich met de nieuwste en verrassendste producten uit eigen regio. Dat wordt genieten!
  • HOTSPOTS; door het hele centrum zijn er hotspots met of zonder pagodetent. Allemaal laten ze zich van hun beste kant zien met demonstraties, shows, workshops en speciale acties. Ook zijn er verschillende KIDSPOTS zodat ook de kinderen zich amuseren.
  • Glitz & Glam is tevens shoppen naar hartenlust: alle winkels in hartje Panningen zijn geopend.

Glitz & Glam toont het beste van Peel en Maas. Op een unieke manier. En dat maakt Glitz & Glam tot een lifestyle event dat zijn weerga niet kent en de eigen regio de plek geeft die zij verdient: in de spotlights! Het complete programma en verdere informatie over Glitz & Glam vindt u op  www.glitz-glam.nl en op Facebook: Glitz-glam

 

thuisinnieuws

kijk hier voor het laatste nieuws overzicht