thuisinevenementen

Zo
08/04

Fashion & Cars

0001.jpg

Fashion & Cars: een evenement voor het hele gezin

Zondag 8 april staat het Panningse centrum volledig in het teken van mode én oldtimers! Een bijzondere combinatie die van Fashion & Cars een evenement maakt waar het hele gezin zich kan amuseren.

Fashion & Cars is een vertrouwd en geslaagd evenement dat al jaren in Panningen wordt georganiseerd. Niet alleen zijn de winkels op deze zondag open van 12.00 tot 17.00 uur, maar er worden ook modeshows gehouden op het grote podium. Alle winkels presenteren de nieuwste voorjaarsmode. Daarnaast doen diverse sport- en dansscholen mee die zich op het podium sportief zullen presenteren. Natuurlijk zorgt een dj voor de muzikale omlijsting!

100 oldtimers

Classic Car Parts Helden is de initiatiefnemer van het onderdeel ‘Cars’ binnen het evenement Fashion & Cars. Zij zorgen ervoor dat verspreid door het centrum maar liefst 100 prachtige oldtimers staan opgesteld. De eigenaren blijven in de buurt van de auto en vinden het natuurlijk heel leuk als mensen belangstelling hebben. Ze praten vol trots over hun gekoesterde oldtimer. Ieder exemplaar is uniek en heeft een bijzonder verhaal. Denk bijvoorbeeld eens aan de auto die als basis heeft gediend voor de auto uit de film Back to the Future: een echte publiekstrekker!

DE WINKELS ZIJN DEZE DAG GEOPEND !thuisinnieuws

kijk hier voor het laatste nieuws overzicht