thuisinnieuws

Do
19/12

A Healthy Christmas - aanstaande zondag in Panningen!

Zondagmiddag 22 december vindt de allereerste editie van het event a Healthy Christmas plaats.
Dit gloednieuwe evenement gaat over gezondheid in de breedste zin van het woord. Hoe kunnen we de feestdagen op een gezonde en toch gezellige manier vieren? Hoe laat ik mijn goede voornemens in het nieuwe jaar echt uitkomen?

Er zijn activiteiten voor iedereen, het hele gezin staat centraal. Zo is er voor de kinderen: een KERNgezonde Kerst. Dit is een super-cool parcours waarin kids kunnen koken, knutselen en bewegen. Buiten dat dit heel gezellig is geeft het ook een stukje bewustwording mee voor zowel kinderen als hun ouders. Dit project wordt o.a. mogelijk gemaakt door Veld7 met Maurice Graef en De Garde Mix met Marc Jacobs. Kinderen kunnen om 13.00 en om 15.00 uur hieraan meedoen op de Markt.

Wat is er nog meer te doen? Er zijn o.a. sportieve en verrassende demonstraties van verenigingen en ondernemers uit Peel en Maas laten hun gezondste en lekkerste producten proeven.
Bij Grand Café Gallery is een levende kerststal te bewonderen en binnen zijn er veel interactieve stands die u meenemen in de wereld van gezondheid.Om 15.00 uur vindt hier ook de veiling plaats voor het goede doel Serious Request. Bekende inwoners uit onze gemeente hebben met de cliënten van Daelzicht hiervoor prachtige kunstwerken gemaakt. Deze werken zij nu al ‘thuis in Panningen’ te bewonderen.

Er zijn meer goede doelen die deze middag centraal staan, zo is het ook de finale middag van het P&M Hoes. Het goede doel wat hiermee wordt gesteund is KidzBase. Ook Stichting Leon die zich vol inzet om de nare ziekte ALS ‘uit de wereld te trappen’ vertolkt een rol deze middag

Kortom, er is heel veel te beleven op deze zondagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Dit nieuwe, gezonde, gezellige én maatschappelijke evenement mag u niet missen! Uiteraard zijn de winkels in het centrum geopend!

Winkels geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur

Lees hier meer info over A Healthy Christmas!

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen