thuisinnieuws

Di
24/12

Eindtrekking Megasteractie: vanmiddag om 15.00uur!

Vanmiddag is het zover, de feestelijke eindtrekking van de Megasteractie! Tot vanmiddag 13.00uur krijgt u bij uw aankopen nog zegels en kaarten van de Mega Ster Actie. Uw volle kaarten kunt u tot 12.00uur inleveren bij de deelnemende winkels en daarna van 13.00 tot 14.45uur bij het podium op het Forum aan het Raadhuisplein. Vanmiddag om 15.00uur worden de hoofdprijs, een Volkswagen up!, en nog diverse mooie extra prijzen getrokken. En wie kan er in deze dure decembermaand niet een extraatje gebruiken?


Bij inlevering van uw volle kaarten bij het podium op het Forum aan het Raadhuisplein tussen 13.00 en 14.45uur ontvangt u per ingeleverde kaart een lootje. Met dit lootje dingt u mee naar een van de leuke prijzen uit de tombola, die door diverse zaken ter beschikking zijn gesteld.
Let  op: er zijn slechts 6000 tombolalootjes voorradig, op = op!


Zoals gebruikelijk wordt deze tombola gehouden in afwachting van de komst van de hoofdprijswinnaar. Ook wordt bekendgemaakt wie er even in het zonnetje gezet wordt met de kerstwens.

Uiteraard wordt de eindtrekking weer een gezellige happening met gratis warme chocolademelk, glühwein, pakjes vruchtensap en iets lekkers uit de bakkerij.

We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze feestelijke trekking vanmiddag, op dinsdag 24 december. U kunt dan tegelijkertijd nog de laatste kerstinkopen doen en genieten van de kerstsfeer in hartje Panningen. En wie weet, rijdt u dit jaar nog in een splinternieuwe Volkswagen up! van Auto Arena.

 

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen