thuisinnieuws

Ma
24/03

Kleintje Kaf - Olaf en de verdwenen Prinses - woensdag 26 maart - DOK6

Olaf en de verdwenen prinses

In Olaf en de verdwenen prinses belandt Olaf het Gansje in de tijd van ridders, jonkvrouwen en kastelen. Kleintje Kaf maakt van hun voorstelling altijd één groot feest, waarbij kinderen volop mee mogen zingen, springen en dansen.

In Olaf en de verdwenen prinses belandt Olaf het Gansje in de tijd van ridders, jonkvrouwen en kastelen. Met zijn vriend ridder Roeland en Prinsesje Pimpelmees past hij op het kasteel van de koning, wanneer die op vakantie gaat. Maar Prinsesje Pimpelmees wordt ontvoerd door een troep hongerige Hongaarse Poestawolven!

Voordat de koning terug komt moeten Olaf en Roeland haar weer terugvinden.

Het verhaal van Olaf wordt verteld aan de hand van speciaal voor deze voorstelling geschreven liedjes. Daarvoor heeft Kleintje Kaf eigen teksten en een aantal prachtige gedichten van Harriet Laurey en Hans Andreus op muziek gezet. Olaf en de verdwenen prinses is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar oud en hun ouders.

Kleintje Kaf maakt van hun voorstelling altijd één groot feest, waarbij kinderen volop mee mogen zingen, springen en dansen. Doordat er in de teksten meerdere lagen zitten hebben zowel de kinderen als hun ouders dikke pret.

Olaf en de verdwenen prinses verscheen in januari 2012 als luisterboek met prachtige illustraties van Ingeborg Panjer.

Kijk voor meer informatie en reservering op de website van DOK6.

Datum: woensdag 26 maart 2014
Aanvang: 15:00 uur
DOK6 Theaterzaal