thuisinnieuws

Vr
28/02

Trend Schoenmode wint tweede Thuis in Panningen Award!

Vandaag is de tweede “Thuis in Panningen / TIP – award” uitgereikt aan het team van Trend Schoenmode. Het team werd vanmorgen rond 11.30uur verrast en heeft van alle deelnemende zaken een mooie goodie gekregen en een heerlijke taart van Bakkerij Broekmans.

De keuze voor Trend Schoenmode is gebaseerd op het hoge aantal stemmen uit de markt en de zeer positieve waardering door de klanten. Enkele quotes uit het juryrapport: Deskundigheid en klantvriendelijk, altijd up to date, voor ieder wat wils, prachtig interieur, gastvrij en tijd voor de klant.  Deze quotes bevestigen dat Trend Schoenmode een terechte winnaar van de tweede TIP award is!

De Thuis in Panningen Tip Award is een nieuw concept waarbij de medewerkers uit het centrum in Panningen in het zonnetje worden gezet. Iedere maand wordt er een team van de maand gekozen door een vakjury én door de klanten. Je als klant thuis voelen is hierbij het belangrijkste criterium. Een warm welkom, een deskundig advies en net dat stukje extra aandacht en persoonlijkheid.

In maart is de volgende uitreiking van de TIP-award. Uiteraard houden we u  op de hoogte.

Tips zijn van harte welkom op: tipaward@gmail.com

thuisinevenementen

kijk hier voor alle aankomende evenementen