thuisinnieuws

Di
17/12

Uitreiking weekprijzen Mega Ster Actie - week 4

Op vrijdag 13 december jl. werden voor de vierde keer de weekprijzen van de Mega Ster Actie 2013 getrokken. De weekprijzen van € 250, € 150 en € 100 werden gewonnen door de familie Huijs uit Kessel, G. van Horen uit Beringe en mevrouw Teeuwen uit Helden.


De prijzen werden zaterdagmiddag 14 december uitgereikt tijdens de sfeervolle en gezellige Winterfair in De Kaupman in Helden. De prijswinnaars werden ontvangen bij de compleet vernieuwde Plus supermarkt. Onder het genot van een kopje koffie en kerstkoekjes ontvingen de winnaars de waardebonnen en een mooi bosje fairtrade rozen. Daarna werden ze buiten onder grote belangstelling van het publiek op de eerste Dörper Winterfair met de kerstman en kerstvrouw vereeuwigd. Natuurlijk ontbrak ook de hoofdprijs van de Mega Ster Actie, de Volkswagen up! niet op de Winterfair.

Op de foto staan van links naar rechts dhr. en mevr. Huijs, dhr. en mevr. Van Horen, de kerstman, mevr. Teeuwen, de Kerstvrouw en Eljo Gommans van Plus Gommans.U maakt nog één keer kans op een van de weekprijzen en wel op vrijdag 21 december a.s. Tot en met dinsdag 24 december (tot 13.00 uur) krijgt u bij uw aankopen zegels en kaarten van de Mega Ster Actie. Op dinsdagmiddag 24 december a.s. worden om 15.00 uur de hoofdprijs, een Volkswagen up! en nog diverse mooie extra prijzen getrokken. En wie kan er in deze dure decembermaand niet een extraatje gebruiken?

Dinsdag 24 december kunt u uw volle kaarten nog tot 12.00 uur inleveren bij de deelnemende winkeliers.Hierna kunt u van 13.00 tot 14.45 uur uw volle Megasterkaarten inleveren bij het podium op het Forum aan het Raadhuisplein. U ontvangt dan per ingeleverde kaart een lootje, waarmee u nog eens meedingt naar een van de leuke prijzen uit de tombola, die door diverse zaken ter beschikking zijn gesteld.
Let  op: er zijn slechts 6000 tombolalootjes voorradig, op = op!

Zoals gebruikelijk wordt deze tombola gehouden in afwachting van de komst van de hoofdprijswinnaar. Ook wordt bekendgemaakt wie er even in het zonnetje gezet wordt met de kerstwens.

Uiteraard wordt de eindtrekking weer een gezellige happening met gratis warme chocolademelk, glühwein, pakjes vruchtensap en iets lekkers uit de bakkerij.

We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij deze feestelijke trekking op dinsdag 24 december a.s. U kunt dan tegelijkertijd nog de laatste kerstinkopen doen en genieten van de kerstsfeer in hartje Panningen. En wie weet, rijdt u dit jaar nog in een splinternieuwe Volkswagen up! van Auto Arena.

Bron: Megasteractie