thuisinnieuws

Wo
26/03

VANDAAG: Jan Boskamp Experience - DOK6

PANNINGEN - Woensdag 26 maart, om 20.00 uur, komt Jan Boskamp naar DOK6 Theater aan het Raadhuisplein 6 in Panningen voor  de Jan Boskamp Experience.

Niet zo lang geleden was Jan Boskamp nog vooral een ‘Belgisch fenomeen’. Want de ex-feyenoorder bouwde zijn loopbaan als speler en als trainer toch voornamelijk bij onze zuiderburen uit. Maar Nederland heeft Boskamp gelukkig opnieuw ontdekt nu hij met pensioen is, als tafelgast bij het voetbalpraatprogramma Voetbal International. Daar deelt hij klappen uit aan Gijp en is hij verder helemaal zichzelf.  Van woede-uitbarsting tot schaterlach: Boskamp is altijd Boskamp, het hart op de tong en een mix van Rotterdamse branie en Brusselse bravoure. Een man met een olifantenhuid, maar ook met een klein hartje, getekend door het drama in zijn leven.

Des te bijzonder is het dat Jan Boskamp bij hoge uitzondering een gaatje heeft willen maken in zijn drukke agenda om voor Jeroen Willekens van The Readshop Willekens naar Panningen te komen voor een bijzondere avond die u zeker niet mag missen.

Tijdens de ongeveer twee uur durende Jan Boskamp Experience zult u kennis maken met Jan Boskamp. Komt u het verhaal te horen achter het boek ‘Geen gezeik’, en passeren talloze voetbalanecdotes de revue . Er is een Jan Boskamp Quiz waar een leuke prijs te winnen is en uiteraard zal hij na afloop het boek ‘Geen gezeik’ signeren.

Kaarten voor deze avond zijn  voor  5 euro verkrijgbaar bij The Readshop Willekens aan de markt 65 in Panningen. En café Momus aan het Raadhuisplein 6 in Panningen.